Over mij

Over mij

Hans Holstein de Jonge was een bekende schilder van met name schilderijen in de late middeleeuwen. Hij maakte prachtige schilderijen en ook regelmatig zelfportretten.

Maar velen weten niet dat hij ook een dating expert was.

Hij adviseerde de middeleeuwse man hoe hij een vrouw kreeg.

Hoe hij moet flirten en hoe mannen vrouwen verliefd op hun kregen.

Daarmee was hij zijn tijd ver vooruit.

Ik ben zelf een groot liefhebber van kunst. Heb een aardige collectie thuis aan de muur hangen. Helaas heb ik natuurlijk geen Hans Holstein aan de muur, maar ik lees graag alles over hem en bezoek tentoonstellingen waar zijn werken worden weergegeven.

Hans Holstein is een prachtig staaltje kunst. Let vooral eens op de lichtinval en kunstige streepjes  op het doek. Vroege renaissance stijl is het met name. En zal je het met name in terug vinden.

Ondanks zijn Nederlands klinkende naam is hij geboren in Londen in 1543.

Hij heeft veel werk geproduceerd voor het Engelse hof. Schilderijen van de Engelse koning en zijn geliefden.

En ook de Engelse koning kreeg datingadvies van Hans. Als ware casanova wist hij precies hoe de vrouwen verliefd te maken.

Graag kom ik in contact met andere liefhebbers van deze prachtige schilder. Daarnaast deel ik graag mijn schrijftalent op deze website. Ik zal het een en ander over Hans schrijven en plaatsen en wat meer creatieve uitspattingen over kunst en schilderijen in het algemeen.